E clar. N-avem prefect!

Distribuie articolul


Prefectul Gabriel Panaitescu a convocat pentru această dimineață o conferință de presă la care au mai participat comandanții Poliției Județene și Jandarmeriei.
Subiectul abordat, iminenta intrare a municipiului Galați în zona roșie, ieri fiind înregistrată o incidență de 2,84 la mia de locuitori.
Așa cum anticipam încă de la primele ore ale dimineții a fost o acțiune ce cu eleganță poate fi catalogată ca aiuristică.
S-a dorit un semnal de alarmă în privința creșterii violente a numărului persoanelor infectate, fără a intra în prea mari amănunte. Singura informație cât de cât rezonabilă a fost că în momentul de față în zona ATI sunt 20 de paturi ocupate și 13 libere.
În rest, decepția a fost maximă, prefectul Panaitescu făcând risipă de clișee comunistoide de genul: „Ne dăm silința…”, „Sper să nu mai avem nevoie…”, „Eu cred că…” și lista zicerilor relative ale prefectului s-a derulat până a iritat pe mai toată lumea.
Nici purtătorii de epoleți n-au făcut notă discordantă, doi indivizi nevorbiți, cu un bagaj redus de lexic din care n-am înțeles decât că „…termin într-o notă dulce-amăruie…” iar asistența deja era cu gândul la cea…galbenă gutuie!
Cineva ar trebui să-i spună acestui domn pe care USR l-a proptit la Prefectură că logic ar fi fost ca și șefa Direcției de Sănătate Publică (DSP) să fie prezentă iar conferința de presă în cauză ar fi trebuit organizată după anunțul privind incidența zilei de astăzi. Așa am avut fix o ploaie…udă!


Distribuie articolul

You May Also Like