UPDATE/ Doi copii au fost dați dispăruți la Braniștea. Cel mai probabil, s-au înecat în Siret

Distribuie articolul

UPDATE: Trupul neînsuflețit al unui dintre copiii dați dispăruți sâmbătă seară, la Braniștea, a fost scos la mal, de echipele de salvare ale ISU. Este vorba despre băiatul de 14 ani din Șerbeștii Vechi (Șendreni), care fusese dat dispărut în apele Siretului. A fost găsit în apropierea locului unde își lăsase hainele pe mal pentru a se scalda. Căutările continuă pentru găsirea celuilalt băiat de 15 ani, dispărut în aceleași împrejurări.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Amplă operațiune de căutare, în această seară, pe malul Siretului, la Braniștea, în județul Galați. Doi copii, de 14 și 15 ani, au fost dați dispăruți, după ce un pescar i-a văzut intrând în apele râului fără să se mai întoarcă la mal.

Bărbatul a sunat la 112. La fața locului au fost trimise să intervină echipaje de la ISU, SMURD, Poliție și Poliția de Frontieră din Galați, cu bărci și elicopter. Căutările au durat până la căderea întunericului.

Salvatorii au găsit hainele copiilor pe mal, însă minorii sunt dispăruți fără urmă. În locul unde au intrat copiii în apă, curenții sunt extrem de puternici, iar Siretul depășește 10 metri adâncime. Potrivit ISU, cei doi băieți dispăruți sunt din satul Șerbeștii Vechi.

Căutările au fost sistate în jurul orei 21.30 și vor fi reluare duminică dimineață, la ora 6.00, a anunțat ISU Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like