Doi angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului au fost amenințați cu bătaia de un adolescent

Distribuie articolul


Un incident grav a avut loc miercuri dimineață în orașul Galați. Două asistente de la Direcția pentru Protecția Copilului Galați au fost amenințate cu bătaia de un tânăr de 17 ani, aflat în îngrijirea statului. Scandalul a avut loc în cartierul Țiglina 3 și a fost filmat de un martor.
Martorul a povestit că adolescentul le-a amenințat pe femei și că una dintre acestea s-a refugiat în mașina lui.


„Să lucrezi la Direcția pentru Protecția copilului constituie un adevărat pericol… Priviți prin ce trebuie să treacă angajatele acestei Instituții…. Întâmplarea a avut loc azi dimineață, zona Complex Siret. Băiatul din imagini trebuia transferat la un alt Centru din Tecuci, dar el voia mai întâi să o bată pe doamna din imagini, înainte de a se urca în mașina Instituției. Până la urmă am luat-o pe doamna la mine în mașină, ptr că băiatul ăsta devenise extrem de agitat și a trebuit să intervin. A sunat doamna la Poliție”, a scris martorul pe Facebook.


Adolescentul a fost transferat la Tecuci cu mașina Direcției de Protecția Copilului. El este cunoscut de polițiști pentru comportament violent după ce recent a provocat un imens scandal în una dintre casele instituției gălățene.

Foto: digi24. ro


Distribuie articolul

You May Also Like