Document intern PSD. Mitingul pentru susținerea democrației este organizat ca în comunism

Distribuie articolul

Un miting pentru susținerea democrației este organizat ca în comunism. Nici nu ne miră deoarece organizatorul este PSD, nepotul partidului comunist. Iar dovada am găsit-o pe rețelele de socializare sub forma unui document intern de la PSD care stabilește regulile privind organizarea mitingului de susținere a democrației.

Documentul aparține filialei PSD Constanța dar țidule identice circulă prin toată țara. Iar din documentul pierdut aflăm cum gândesc băieții care vor să se împroprietărească cu țara, în numele democrației. Organizarea este ca pe vremuri, la defilare. La mitingul PSD de la București, șefii au stabilit că la fiecare 10 oameni va fi un steag, la fiecare 50 de oameni se va găsi o pancartă și că toată lumea va fi îmbrăcată în alb de la mijloc în sus. Pentru că democrația nu-i pentru căței, vor fi ȘEFI DE GRUPE la fiecare 10 oameni, ȘEFI DE GRUP la 40 de oameni și ȘEFI DE DETAȘAMENT la 100 de oameni. Ca să nu miște nici musca în front, susținătorii democrației trebuie să ajungă devreme la București iar mașinile vor fi parcate până la ora 18.00, se arată în documentul de partid. Nu în cele din urmă, toți președinții organizațiilor locale au fost anunțați că trebuie să fie prezenți la București cu o seară înainte(vineri, la ora 19.00), probabil, ca să pupe inelul stăpânului.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, de la ora 20.00, în Piața Victoriei din București. Manifestarea va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept. Trecem peste greșelile din text, specifice politrucilor, dar ne proptim în ridicolul situației: un partid recunoscut pentru apucăturile dictatoriale (vezi mineriade, Iliescu, Năstase, Dragnea& gașca dinTeleorman), care a adus nepotismul pe „cele mai înalte culmi”, preocupat să sluțească justiția în scopuri personale, plin de baroni și de persoane cu cazierul dalmațian, și-a propus să strângă oameni la un miting pentru susținerea democrației și pentru stoparea abuzurilor! De fapt, oamenii nu sunt invitați să participe, ci sunt aduși cu arcanul, frumos îmbrăcați, aranjați și dotați, ca să vadă toată lumea ce mult îl iubește poporul pe Dragnea cel democrat. Iar chestia devine aberantă de-a binelea în condițiile în care tovarășii preocupați de soarta democrației sunt la guvernare de ani buni și au toate pârghiile ca să apere sistemul și valorile democratice!


Distribuie articolul

You May Also Like