Dobre mai vrea o dată! Chiar și la Clubul de țintar…

Distribuie articolul

Unii indivizi se încăpățânează să ne bruieze în continuare, chiar dacă în mod natural ar trebui să șadă acasă și să aibă grijă de nepoței. Acum vreo doi ani, reapăruse pe scena politică Eugen Durbacă, un nene cu o anumită vârstă, undeva la 150-180 de ani (sic!), ce avrut să ne arate cum se poate gara o locomotivă pe marșarier.

 Tot acum vreo doi ani, liberalul Victor Paul Dobre apărea la Conferința Județeană a PNL Galați, spunându-ne că el…vrea cu Câțu!

După ce a primit de la obraz vreo două funcții din milostenie, una pe la Camera de Conturi și alta la un Șantier Naval de pe Litoral, că de, porțile Galațiului s-au cam ferecat, a reapărut la partid, dar la București, cu o nouă funcție în traistă.

Președinte la Organizația de Seniori.

Adică, cum ar veni, un fel de șef la Clubul de Țintar liberal.

Ciucă, Bode și Gorghiu, l-au ales pe Victor Paul Dobre, chiar în ziua în care alții degustau o țuică pentru a-și aduce aminte de înființarea Partidului Comunist (8 mai 1921).

Să fii ales pe o poziție stagiară la așa vârstă, e o treabă, asta dacă încă nu l-a luat cu plictis de atâta căutătură a broaștei de la biroul din sediul PNL Galați, cu sau fără yală.


Distribuie articolul

You May Also Like