Doamnelor și domnișoarelor, pregătiți-vă ținutele și bicicletele!

Distribuie articolul

Asociația Bike Works anunță că au fost deschise înscrierile gratuite online pentru evenimentul Skirt Bike, dedicat doamnelor și domnișoarelor, care va avea loc pe 29 august, în municipiul Galați. Tema din acest an este Hawaii.

Alexandra Apostu (manager proiect): ”Vă invităm să vă căutaţi cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta, Hawaii, să vă dichisiți bicicletele, să dați de veste colegelor și prietenelor și să ne dăm întâlnire pe 29 august pentru o ediție colorată SkirtBike Galați. Mai mult, la finalul plimbării vă așteaptă binecunoscuta tombolă cu premii, dar și multe, multe alte surprize. Vârsta minimă de participare este 14 ani iar zâmbetul şi voia bună sunt obligatorii. SkirtBike promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele și fustele sunt articolele vestimentare preferate”.

Pentru participarea la eveniment este necesară înscrierea pe site-ul www.bikeworks.ro, în cadrul secțiunii SkirtBike Galați, unde găsiți formularul de înscriere.

Detalii găsiți și pagina de Facebook: SkirtBike Galați. Numărul maxim este de 300 de participante.

Întâlnirea biciclistelor va avea loc pe 29 august, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor, la ora 18.00, traseul va avea aproximativ 7 km, iar ruta va fi Str. Brăilei – Str. Domnească – Grădina Publică.

Pe întregul traseu se va merge doar pe prima bandă, în ritm uşor, de plimbare. Coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii Bike Works.


Distribuie articolul

You May Also Like