Director nou la Electrica Galați

Distribuie articolul

Electrica Galați are un șef nou. Este vorba despre Iulian Țăran care a fost numit miercuri în fruntea societății. Fostul director, Claudiu Iacob, va rămâne în cadrul companiei pe un post de consultant.

Noul director al Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Galați este Iulian Țăran. El lucrează în cadrul companiei de electricitate de peste 20 de ani și îl înlocuiește în funcție pe Claudiu Iacob.

„Iulian Țăran a fost angajat în cadrul SDEE Muntenia Nord în anul 1999, iar de atunci și-a desfășurat activitatea în cadrul mai multor compartimente ale Sucursalei Galați. A debutat ca electrician, apoi și-a continuat activitatea în cadrul centrului PRAM. Ulterior a fost promovat ca adjunct șef Centru Măsură și inginer de control în cadrul aceluiași centru. Ultima funcție deținută a fost aceea de adjunct șef Centru Operațiuni Rețea MT/JT, în care a fost investit în anul 2017. Iulian Țăran este absolvent al Universității ,,Dunărea de Jos’’ din Galați, Facultatea de Inginerie Electrică promoția 1997 și a urmat programul de Master ,,Ingineria Sistemelor Electroenergetice’’ în cadrul Universității Politehnica București, Facultatea de Energetică”, a anunțat Biroul de Presă al societății.

Fostul director a rezistat în fruntea Sucursalei Galați trei ani. Claudiu Iacob își va continua activitatea în cadrul SDEE Muntenia Nord pe funcția de consultant management în cadrul Diviziei de Servicii Comune.


Distribuie articolul

You May Also Like