Director nou la ANIF Galați

Distribuie articolul

Liberalii gălățeni își fac cărțile cum știu ei mai bine chiar dacă până acum numirile n-au prea rupt gura cătunului darămite a târgului.

Ultima găselniță pentru liberali este un mare tovarăș din gașca fostului suveran Victor Paul Dobre, Sorin Dănăilă. Acesta după ce a avut mulți ani o funcție de șef la Administrația Piețelor Agroalimentare a rămas de câțiva ani fără job. Bun, acum nu-i cazul să-l plângem că n-ar avea cu ce, dar, pentru că este vorba și de-un dar aici, ce naiba să facă nenea ăsta la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare Galați (ANIF)? Parcă mi-aduc aminte că nu demult, pe la Vaslui parcă, tot PNL punea o fătucă ce terminase masterul cu tava-n brațe la cârciumă. Acu, unde e o cârciumăreasă mere și-un nene de la Piață.

Revenind mai serios, trebuie remarcat că prim-vicepreședintele PNL, Marian Tonița este tot plimbat cu vorba de ceva vreme de conducerea liberală iar șansele de vreun post sunt destul de reduse pe motiv de PDL. Dar e mai ok să numești un fost apropiat de-a supremului Dobre decât… Dar apropos, rețeta succesului la ăștia e ca-n filmele cu gangsteri. Intri mătăluță la Cabinetul Parlamentar pe post de ajutor de șef de nuntă, apoi faci un țâr de purici la ANIF-ul central, dupe care, pleosc, pe funcție la malul gârlei…

Asta-i viața la peneleul, nou, tânăr dăștept și devreme acasă…


Distribuie articolul

You May Also Like