Direcția pentru Sport și Tineret Galaţi a dat startul  campaniei naționale “CAMPIONII ROMÂNIEI ÎN ȘCOALĂ, LICEU ȘI UNIVERSITATE”

Distribuie articolul

Ieri, 27.11.2017, Direcţia pentru Sport şi Tineret Galaţi  a organizat o primă acţiune din cadrul campaniei naţionale  “CAMPIONII ROMÂNIEI ÎN ȘCOALĂ, LICEU ȘI UNIVERSITATE”.

La întâlnirea organizată în incinta Facultătii de Educație Fizică şi Sport din Galați, au participat două personalitaţi gălăţene, din lumea sportului: FIŢA LOVIN – locul III la Jocurile Olimpice 1984 – Los Angeles, în probă de 800 m, multiplă medaliată la campionate mondiale, europene, balcanice şi naţionale de atletism şi  profesor dr. Liliana Nanu, locul I la gimnastică/sol şi locul II pe echipe în cadrul Campionatelor Mondiale Universitare, multiplă medaliată la campionatele naţionale – toate aparatele – categoria a IV-a , a III-a, a II-a, a I-a și MAESTRE.

Cele două campioane au reiterat ideea practicării sportului încă de la vârste fragede, fiind de părere că profesorilor de educaţie fizică le revine datoria de a-i depista pe viitorii performeri.

„Performanţa înseamnă ambiţie, putere, multă muncă şi sacrificiu. Drumul spre succes nu a fost deloc uşor, dar, dacă mi-ar fi dat să o iau de la capăt, aş face aceeaşi alegere şi aş munci cu aceeaşi determinare”, a declarat Fiţa Lovin.


Distribuie articolul

You May Also Like