Dezvoltare accelerată pentru Suhurlui

Distribuie articolul

 

 

 Numele meu este Isaia Lascăr, am 50 de ani, sunt născut și crescut pe aceste meleaguri, căsătorit, un copil. Sunt de profesie electrician, salariat la Electrica Galați.

 Candidez la Primăria Suhurlui din partea Forței Dreptei și doresc să vă reprezint cu cinste și să pun toată priceperea mea în slujba nevoilor comunității.

 

SUNT GATA SĂ FAC DIFERENȚA!

Ce doresc să fac pentru Comuna Suhurlui?

 

Principalele obiective pe care doresc să le realizez în calitate de viitor primar sunt următoarele:

-CONSTRUIREA UNUI CĂMIN CULTURAL MODERN. Este necesară această investiție pentru ca locuitorii comunei să poată găzdui cum se cuvine diverse manifestări culturale, artistice sau de altă natură.

-GRĂDINIȚĂ PENTRU MICUȚII COMUNEI. Se impune ca la Suhurlui să avem o grădiniță modernă pentru preșcolarii comunei.

-MODERNIZAREA DISPENSARULUI COMUNAL. Acolo sunt probleme pe care toți le cunoaștem, iar acestea trebuie rezolvate în regim de urgență, pentru că vorbim de sănătatea cetățenilor din comună.

Clădirea trebuie modernizată, apoi se impune dotarea cu aparatură performantă și soluționarea resursei umane, cu un program decent pentru un medic de specialitate.

-STAȚIE DE EPURARE PENTRU APELE UZATE. Canalizarea la Suhurlui, o știm cu toții, practic este inexistentă. Îmi propun să rezolv aceasta problemă și, mai mult decât atât, să avem și o stație de epurare a apelor uzate.

-MODERNIZARE(ASFALTARE) DRUMURI COMUNALE Pentru a crește gradul de mulțumire a populației, este necesară suplimentarea investițiilor în vederea îmbunătățirii drumurilor în comună, în momentul de față nefiind asfaltate toate străzile.

-ÎNFIINȚAREA UNUI BIROU DE INFORMARE PENTRU ANTREPRENORII LOCALI. Atribuirea unui spațiu antreprenorilor locali pentru organizarea evenimentelor în diverse domenii.

-CENTRU DE RECICLARE ȘI REVALORIFICARE A MATERIALELOR PROVENITE DIN DEȘEURI ȘI DEMOLĂRI. Colectare separată a deșeurilor reciclabile, colectare separată a bio-deșeurilor, compost pentru deșeurile forestiere.

-PROGRAME CU FONDURI EUROPENE ȘI GUVERNAMENTALE PENTRU FACILITAREA ACCESULUI LA RESURSE ȘI FINANȚĂRI. Accesarea unor programe cu fonduri europene nerambursabile destinate sprijinului inițiativei tinerilor pentru a le oferi posibilitatea să își pună în practică ideile și proiectele.

-SPRIJINIREA AGRICULTURII LOCALE. Prin furnizarea de sprijin și asistență tehnică pentru fermieri în ceea ce privește practicile agricole durabile și accesul la piețele de desfacere.

-IMPLEMENTAREA UNOR PROGRAME DE MEDIU PENTRU ILUMINAT CU PANOURI FOTOVOLTAICE Atât prin Ministeriul Mediului dar și prin programele europene de finanțare, putem diminua costurile cu iluminatul public cât și pentru instituții.

De asemenea, rețeaua electrică a comunei, trebuie modernizată, această fiind uzată moral.

-LOC DE JOACĂ PENTRU COPII. Cu toții știm că în momentul de față nu avem la Suhurlui un parc și un loc de joacă pentru copii.

Dacă dorim să devenim o comună modernă, aceste obiective, realizabile, devin obligatorii.

 

Comandat de Forța Dreptei, Filiala Jud. Galați.

Realizat de SC Tornada Lighting SRL.

Publicat de Express de Dunăre.

Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like