Dezbatere publică pentru două proiecte de investiții ale Combinatului Siderurgic în Galați

Distribuie articolul

Conducerea Combinatului siderurgic din Galați a anunțat recent că va închide depozitul de deşeuri nepericuloase Halda de zgură, din cadrul LIBERTY GALAŢI SA. În schimb și-a propus să investească într-un proiect de amenajări a teritoriului, în extravilanul comunei Sendreni, judeţul Galaţi, denumit „stabilizare mal drept curs de apă Mălina”.


Cum ambele lucrări au un impact major asupra mediului înconjurător, iar legislația este strictă în demararea unor astfel de activități, Agenția pentru Protecția Mediului Galați a făcut demersurile pentru respectarea tuturor etapelor în realizarea investițiilor propuse de agentul economic.


Cu această ocazie, în vederea emiterii acordului de mediu pentru demararea lucrărilor propuse, Agenția pentru Protecția Mediului Galați a anunțat publicul interesat că LIBERTY GALAŢI SA a depus Raportul privind impactul asupra mediului, pentru cele două proiecte, în vederea dezbaterii publice.


Evenimentul va avea loc pe 11 martie, la Clubul-Sidex, iar toți cei interesați pot înainta, până atunci, comentarii/opinii/observații pe marginea raportului depus de societate.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns