Dezbatere publică, cu privire la modificarea Cartei UDJG

Distribuie articolul

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a lansat propunerea de modificare a Cartei Universității spre dezbatere publică. Președintele senatului UDJG, conf. univ. dr. Alexandru Nechifor, a făcut anunțul, invitând comunitatea academică să participe activ la proces. Modificările propuse sunt disponibile pentru consultare și feedback timp de opt zile, până pe 15 martie.

În paralel, pe 13 martie, începând cu ora 10:00, va avea loc, în Aula Magna din corpul AE, o dezbatere ce are în vedere opinia studenților cu privire la modificările propuse până în prezent, dar și de a colecta ideile acestora cu privire la alte propuneri pe care aceștia le-ar putea avea, în raport cu Carta Universitară.

Studenții doritori să participe la dezbatere trebuie să completeze un formular online disponibil. Universitatea a pus la dispoziție, de asemenea, pe site-ul său oficial, detalii suplimentare despre propunerile de modificare a Cartei, unde membrii comunității academice pot găsi toate informațiile necesare pentru a se informa și a contribui la acest proces.


Distribuie articolul

You May Also Like