Demisie la vârful conducerii clubului Oțelul Galați!

Distribuie articolul

 

 

Două luni de zile a fost preşedinte interimar al SC Oţelul Galaţi, George Robert Florea, numit în 15 decembrie 2023.

Acesta spunea atunci:  ”Sunt onorat de această postură, fiind vorba de cel mai mare brand al comunităţii, iar funcţionarea corectă a clubului este prioritatea principală. Apoi, trebuie să organizăm alegeri pentru constituirea unui Consiliu Director cu puteri depline, dar sunt în acelaşi timp preocupat să depunem în timp util şi în condiţii de eligibilitate dosarul de licenţă pentru sezonul 2024-2025 al Superligii. Pun mare preţ pe transparenţă şi pe comunicare, atât între membrii socios, galerie, dar mai ales la nivelul echipei care a reuşit performanţe remarcabile în ultimii ani.”.

Ok. „Express de Dunăre” s-a poziționat imediat, afirmând chiar a doua zi după numire, că este o alegere cel puțin neinspirată dacă nu chiar cu o tentă falimentară.

Se pare că noul președinte a întâmpinat mari dificultăţi în a prelua frâiele clubului, motiv pentru care, pe  5 februarie, a avut loc a şedinţă a Consiliului Director interimar al clubului, care a avut pe ordinea de zi foarte multe puncte privitoare la punerea la dispoziţia noii conduceri a tuturor documentelor, propuneri care de altfel au şi fost aprobate.

Demisia de astăzi, foarte posibil, vine ca urmare a unor neînţelegeri majore în interiorul clubului. 
Situația este extrem de delicată pentru că, pe lângă dificultățile financiare binecunoscute, neavând conducere, Oțelul riscă să nu primească licența pentru ediția următoare de campionat.

Revenim.


Distribuie articolul

You May Also Like