Demagogie și prostie: social democrații se contrazic pe tema planului de relansare economică propus de PNL

Distribuie articolul


Planul anunțat de liderii liberali privind relansarea economică i-a pus pe jar pe social-democrați.

Un politician de la PSD (senatorul Ioan Stan) a desființat programul propus de PNL. El a spus că proiectul nu este altceva decât o hârtie făcută pe genunchi, fără soluții concrete și doar cu promisiuni fără acoperire.


Este opinia politicianului pe care o respectăm. Nu știm însă cum îi va explica șefului de partid Marcel Ciolacu faptul că a făcut un plan pe genunchi, fără soluții concrete și doar cu promisiuni fără acoperire. Asta pentru că Marcel Ciolacu a anunțat că planul PNL este copiat cuvânt cu cuvânt de la PSD!


Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a combătut proiectul de 100 de miliarde de euro anunțat de liberali.


„Este pur și simplu un plan de relansare economică făcut pe genunchi, care nu prezintă soluții concrete, ci numai promisiuni fără acoperire. În acest sens stă mărturie faptul că relansarea respectivă, conform programului dumnealor, este prevăzută pentru 2025-2027. Or românii au nevoie ca economia țării să fie pornită acum”, a spus senatorul de Suceava, Ion Stan.


Cam în același timp, despre planul PNL vorbea și liderul PSD, Marcel Ciolacu.


„Este evident că este copiat programul, vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea – este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a declarat Marcel Ciolacu.


Confuzia a crescut în momentul în care în discuție s-a băgat și fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici. Social democratul a spus că programul nu prea a fost copiat.


„Am văzut multe comentarii, ca fiind copiat, ca fiind… Nu aș spune că este copiat și nu aș discuta neapărat despre acest subiect. Nu știu dacă ăsta e cel mai important lucru… Ideea nu este dacă e copiat, ci ceea ce conține și dacă este fundamentat, credibil, cu surse de finanțare și dacă este o măsură bună pentru țară”, a explicat Teodorovici.


Un plan economic fără precedent a fost anunțat săptămân aceasta de liderii PNL. Este vorba despre un plan de relansare economică a României în valoare de peste 100 de miliarde de euro!

Potrivit liberalilor, proiectul va fi implementat în mai mulți ani, are termene de realizare și propune dezvoltarea României pe un nou model de creștere economică.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns