De ce au căzut rețelele de socializare? Milioane de clienți au fost afectați motivul fiind incredibil

Distribuie articolul

Problemele cu care s-au confruntat utilizatorii rețelelor de socializare au fost provocate de o operațiune de mentenanță. Joi, 4 iulie, reprezentanții companiei Facebook au oferit primele explicații referitoare la problema care miercuri a împiedicat milioane de utilizatori să partajeze fotografii şi videoclipuri. Cei de la FB au transmis un mesaj prin care își cer scuze utilizatorilor și anunță că problema a apărut în timpul unei operațiuni de mentenanță.

Problemele de la Facebook au apărut miercuri, 3 iulie. Ore în șir, cea mai mare rețea de socializare a funcționat cu sincope în numeroase zone ale lumii, inclusiv în România. Platforma a picat în numeroase țări din Europa, America și din Asia. Potrivit utilizatorilor, probleme au avut și serviciile WhatsApp, Instagram și Messenger.

O situație asemănătoare s-a petrecut în luna martie. Atunci utilizatorii Facebook din Europa și din alte regiuni ale lumii au reclamat faptul că nu pot posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe rețeaua de socializare. Specialiștii au remediat problemele apărute după aproximativ 14 ore, stabilind astfel cea mai lungă și cea mai mare avarie din istoria Facebook.


Distribuie articolul

You May Also Like