Daniel Crișan- Dezvoltare, nu nepăsare pentru Pechea!

Distribuie articolul

 

 

Candidat la funcția de Primar al comunei Pechea, actualul consilier local, Daniel Crișan și-a propus să facă din comuna sa natală o localitate europeană.

Fiind o persoană foarte implicata în activitatea sa de consilier, acesta a reușit să centralizeze toate problemele cu care se confruntă comuna Pechea și locuitorii acesteia. Îl recomandă pe deplin profesia pe care o are, acesta fiind inginer proiectant, în decursul ultimilor șapte ani ocupându-se îndeosebi de întocmirea Studiilor de Fezabilitate și a Proiectelor Tehnice necesare obținerii finanțărilor din fonduri europene pentru diferite comune din județul Galați si nu numai.

Printre proiectele întocmite de acesta se regăsesc:

– Rețele de alimentări cu apă și canalizare

– Gospodării de apă și stații de tratare a apei

– Stații de epurare

– Construirea de școli și grădinițe

– Construire de centre medicale de permanență

– Construirea de parcuri și locuri de joacă pentru copii

– Asfaltări de drumuri și altele.

Deloc de neglijat este faptul că toate proiectele întocmite de acesta, au obținut finanțări din fonduri europene, astăzi fiind în curs de execuție, iar multe altele au fost deja finalizate.

Daniel Crișan ar putea fi soluția ideală pentru comuna Pechea fiind totodată singurul inginer cu performanțe în acest domeniu care a candidat până acum la funcția de primar al unei comune din județul Galați.

Pechenii au șansa de a vota un primar competent pe 9 iunie 2024, care să pună comuna Pechea pe harta localităților ultra-dezvoltate din România.

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like