Copil mort în condiții suspecte

Distribuie articolul

UPDATE, ora 13.00

Băiețelul în vârstă de 1 an și 8 luni din Tecuci a ajuns ieri după-amiază, la Spitalul de Copii din Galați. Era în stare extrem de gravă, în stop cardio respirator. S-au făcut manevre de resuscitare zeci de minute la rând, fără rezultat însă, copilul fiind declarat decedat. Cauza exactă a morții va fi stabilită după efectuarea necropsiei. Până atunci, cauza probabilă este asfixia. Se pare că micuțul a înghițit ori și-a băgat în nas niște boabe de porumb uscate pe care părinții le dăduseră de mâncare la animalele din curte. Poliția face anchetă în acest caz, pe care îl tratează ca moarte suspectă.

Părinții micuțului au de răspuns la mai multe întrebări. De ce nu au sunat la 112, când au văzut că băiatul nu mai respiră? De ce nu l-au dus la spitalul de la Tecuci și au făcut un drum de 80 de kilometri până la Galați, cu o mașină particulară?

_______________________________________________________

Un băiețel de 1 an din Tecuci a murit la Spitalul de Copii „Sf. Ioan” din Galați, cel mai probabil asfixiat.

Micuțul a ajuns la spital în stare foarte gravă, însă nu a fost adus cu ambulanța. A intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de medici din unitatea de primiri urgențe, nu a putut fi salvat.

Vom reveni cu amănunte.


Distribuie articolul

You May Also Like