Controale în trenuri și gările CFR

Distribuie articolul

Polițiștii Direcției de Poliție Transporturi, din toată țara, inclusiv lucrătorii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Galați, au desfășurat, săptămâna trecută, mai multe acțiuni în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranţă publică, în cadrul unei campanii pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători.

În cadrul seriei de acțiuni au fost efectuate verificări în 443 de stații de cale ferată și 445 de trenuri de călători, fiind legitimate 3.216 persoane.

Polițiștii au aplicat 399 de sancțiuni contravenționale, dintre care 191 la Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 7 la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor și 84 la H.G. nr. 203/1994, pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române, valoarea totală a contravențiilor aplicate fiind de 84.825 de lei.


Distribuie articolul

You May Also Like