Consilierii locali PNL și-au prezentat Raportul de activitate la un an de mandat

Distribuie articolul

Unii preferă să flecărească aiurea zi de zi pe rețelele de socializare, de parcă atunci când au fost votați de gălățeni, au fost rugați de aceștia să mai posteze o pisică, un câine, poze cu nevasta sau amanta ori o oală ce de toate.
Pentru alții însă, politica e ceva serios iar astăzi, asta am văzut la consilierii locali liberali.

Și-au prezentat realizările, legiferate in Consiliul Local, dar și ceea ce n-au reușit să convingă majoritatea socialistă.
Anamaria Hărăbor, Valeriu Laurențiu Onose, Marta Iozefina Bencze, Adriana Silion și Vasile Lupu, au prezentat cele șase proiecte ce s-au finalizat prin a fi legiferate.

Acestea se referă la aprobarea cuantumului și numărului de burse ce se acordă elevilor din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2020-2021, în urma unei consultări cu Consiliul Județean al Elevilor, amenajarea piațetei aferentă monumentului „Apărătorii orașului Galați” din zona Stirex.

De asemenea, acordarea post-mortem a titlului de Cetățean de onoare al municipiului Galați, actriței Valeria Gagealov, accesibilizarea paginii de internet a Primăriei în vederea îmbunătățirii accesării documentelor de către persoanele cu handicap vizual sau mintal, accesul liber al cetățenilor pe terenurile de sport din perimetrul școlilor cu al său Regulament și accesul gratuit al elevilor de 10 în toate instituțiile culturale aflate sub autoritatea Primăriei- teatre, muzee, etc.

În aceiași ordine de idei, consilierii locali PNL au mai avut în primul an de mandat 11 amendamente depuse, tot atâtea proiecte pentru bugetul local, 16 solicitări și 5 sesizări.

Mâine vă vom prezenta și o paralelă interesantă între construcția bugetară a municipiului Galați și cea a municipiului Oradea, prezentată astăzi de consilierul local Valeriu Laurențiu Onose.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns