A mai căzut un sens unic din Galați

Distribuie articolul

V-am tot povestit despre sensurile unice din Galați care nu au sens. Este vorba despre sensurile unice instituite de „specialiștii” Primăriei (ha ha ha ha ha ha ha) în zona cuprinsă între străzile Domnească și Traian. O nebunie care nu a rezistat decât vreo trei luni.

Cad ca popicele sensurile unice montate pe stâlpi ca să-i enerveze pe șoferii din Galați. După ce au renunțat la sensurile unice de pe străzile Grădina Veche, Elena Doamnă, Dragoș Vodă și Rizer, zilele trecute a mai dispărut un semn de circulație. Uite așa se circulă din nou pe ambele sensuri ale străzii Grădina Veche, în sectorul cuprins între Elena Doamnă și Episcop Melchisedec Ștefănescu.

Este bine că s-a renunțat la tâmpenia implementată în luna noiembrie. Totuși, este interesant de aflat de ce s-a renunțat. Poate, „specialiștii” Primăriei (ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha) au realizat că nu se pricep și au decis să îndrepte greșeala. Sau o fi contat faptul că pe sectorul menționat locuiesc niște prosperi oameni de afaceri, niște politicieni…

Mai rezistă sensul unic și inutil de pe strada Carnabel. Probabil, nu stă nici un șmecher prin zonă.


Distribuie articolul

You May Also Like