Conferința UGAL a reunit 400 de doctoranzi din toată lumea

Distribuie articolul

Săptămâna trecută, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a devenit o platformă de discuții academice pentru 400 de doctoranzi și invitați din țară și străinătate, la cea de-a XII-a ediție a Conferinței Școlilor Doctorale. Evenimentul a adus împreună minți sclipitoare și a pus în evidență noutăți semnificative.

Academicianul Eugen-Victor-Cristian Rusu, directorul Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat (CSUD), a subliniat că „numărul doctoranzilor de la «Dunărea de Jos» este în continuă creștere față de anul trecut.” El a adăugat că noutățile din acest an includ doctoranzi din Enna, Italia, la Medicină, și noi domenii de doctorat în Drept, Marketing și Farmacie.

Conferința a abordat provocările și perspectivele cercetării doctorale, aliniindu-se cu tendințele științifice actuale. A fost o ocazie pentru doctoranzi și postdoctoranzi să împărtășească idei inovatoare și să colaboreze la proiecte de cercetare.

Pe parcursul celor două zile, participanții au discutat despre cercetările lor, au format noi colaborări și au schimbat idei care promit să contribuie semnificativ la viitoarele lor cariere academice. Evenimentul s-a dovedit a fi un adevărat succes, stimulând dialogul și creativitatea în rândul tinerilor cercetători.


Distribuie articolul

You May Also Like