Demisie la PSD Galați. Senatorul Nicolae Marin susține că dezbaterile provocate de el au deranjat și că a fost izolat

Distribuie articolul

Senatorul Nicolae Marin a demisionat din PSD. Politicianul gălățean a anunțat că a plecat din partidul de guvernământ deoarece colegii l-au izolat după ce a solicitat schimbări în conducerile locale și centrale. Marin va activa ca independent până o să găsească alt proiect politic. Nicolae Marin a demisionat din PSD și din funcția de chestor al Senatului.

„Într-o democrație sănătoasă dezbaterea și competiția sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galati au deranjat și am fost izolat. Pentru binele tuturor am hotărât să renunț la calitatea de membru PSD și la funcția de Chestor al Senatului și voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic. Le mulțumesc celor care susțin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public!”, a anunțat senatorul Nicolae Marin, pe Facebook.

Nicolae Marin a ajuns în PSD în anul 2012 pe filiera PP-DD. Apoi, în 2016 a fost ales senator pe listele PSD și după alegerile europarlamentare, a criticat conducerea partidului solicitând o „resetare” la nivel local și central. Recent, el a candidat la funcția de președinte al organizației județene PSD fiind învins clar de Dan Nica. Marin a obținut doar 49 de voturi în timp ce Nica a fost votat de 334 de delegați.


Distribuie articolul

You May Also Like