Cocaină de vânzare la Tecuci

Distribuie articolul

Un bărbat din Tecuci a fost reținut de ofițerii antidrog din Vrancea, sun acuzația de trafic de droguri de mare risc. El a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să vândă două doze de cocaină. La percheziție, acasă la traficant s-au găsit alte droguri.

„Polițiștii B.C.C.O. Galați – S.C.C.O. Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au surprins în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce încerca să vândă două grame de cocaină. Cel în cauză este bănuit că ar fi comercializat droguri de mare risc în județele Galați și Vrancea.

În urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, polițiștii au descoperit 19 doze a câte 1 gram de cocaină, 10 grame de cocaină vrac, un minicântar electronic, 4.400 de lei și 2.910 euro. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar față de un autoturism a fost dispusă măsura sechestrului asigurător.

Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea pentru audieri”, precizează DIICOT.

Față de bărbatul de 32 de ani a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.


Distribuie articolul

You May Also Like