CJE Galați se pregătește pentru Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor

Distribuie articolul

Consiliul Județean al Elevilor (CJE) din Galați se pregătește pentru participarea la cea de-a XIII-a Adunare Generală a Consiliului Național al Elevilor, un eveniment programat să aibă loc în perioada 4-6 ianuarie, în municipiul Ploiești. Această participare urmează unei întâlniri recente desfășurate la nivel local, în Galați.

În cadrul Adunării Generale Ordinare a CJE Galați, care a avut loc la Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna”, s-au abordat diverse probleme cu care se confruntă elevii în instituțiile de învățământ. Printre acestea, s-au remarcat aspecte precum comportamentul inadecvat al unor cadre didactice și insuficiența dotărilor de bază în toaletele școlilor, inclusiv lipsa hârtiei igienice și a săpunului lichid.

Adunarea Generală de la Ploiești se anunță a fi un moment pivot pentru schimbul de idei și experiențe cu lideri studențești din diverse regiuni ale țării. Participanții vor avea ocazia să analizeze în profunzime problemele existente și să colaboreze în căutarea de soluții. Elevii din Galați, acum informați despre problemele și drepturile lor, se pregătesc să participe activ la aceste discuții, pe care le consideră cruciale pentru progresul lor în domeniul educațional.

 


Distribuie articolul

You May Also Like