CFR reduce prețurile cu 50% de Valentine’s Day şi Dragobete

Distribuie articolul

Compania națională de transport feroviar oferă reduceri în cazul a 22 de trenuri, patru dintre ele având Galațiul drept punct de plecare sau de sosire. Reducerea este una consistentă, de jumătate de preț, și se acordă în cazul cumpărării a două tichete în zilele dedicate iubirii. Călătorii nu e obligatoriu să-și dovedească afecțiunea, e de ajuns să meargă în aceeași direcție.  

”În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul. Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi”, se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi de CFR Călători.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020 la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Printre cele 22 de garnituri incluse în ofertă se numără și cele care merg pe ruta Galați – Iași, Iași – Galați și Galați – Brașov, Brașov Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like