Centrul de vaccinare drive-thru din Galați, deschis încă o lună

Distribuie articolul

Autoritățile gălățene au decis să extindă funcționarea centrului de vaccinare drive-thru din parcarea de la mall. Pentru că sute de oameni trec zilnic pe la centrul mobil, autoritățile au prelungit cu încă o lună programul.
Inițial, centrul drive-thru trebuia să fie deschis o lună.

Apoi, autoritățile au decis să-l țină deschis până pe 8 iunie. Peste 12.000 de oameni s-au vaccinat direct din mașină, așa că autoritățile au hotărât să extindă programul cu încă o lună.

„Primăria municipiului Galați anunță prelungirea cu încă o lună a funcționării centrului de vaccinare drive-through, amenajat în parcarea Shopping City Galați. Astfel, centrul va funcționa în continuare, până pe 8 iulie, zilnic între orele 8.00 și 20.00, iar cei care doresc se pot vaccina fără programare. Până acum, în cadrul acestui centru s-au administrat aproximativ 12.500 de doze. Primăria municipiului Galați a asigurat amenajarea și dotările necesare pentru buna funcționare a centrului de vaccinare”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Conform raportării de duminică, la centrul drive thru s-au vaccinat 540 de persoane dintre care 106 au făcut prima doză și 434 au fost imunizate cu a doua doză.


Distribuie articolul

You May Also Like