Centre noi de vaccinare la Galați pentru Pfizer/BioNTech

Distribuie articolul


Autoritățile județene anunță că începând de marți, 13 aprilie, în județul Galați vor fi deschise patru centre de vaccinare. Este vorba despre cabinete în care va fi folosit serul Pfizer/BioNTech. Astfel, județul ajunge la 21 de centre de vaccinare.


Noile centre vor fi deschise la Tulucești, Cudalbi, Cosmești și în orașul Galați. centrul din oraș va avea două fluxuri de vaccinare și va fi deschis în cantina de pe 1 Decembrie 1918, precizează Prefectura Galați.


„Din 13 aprilie vor fi disponibile încă 4 centre cu 5 cabinete/fluxuri pentru serul Pfizer/BioNTech: Centrul de vaccinare Tulucești – 1 flux, Centrul de vaccinare Cudalbi – 1 flux, Centrul de vaccinare Cosmești – 1 flux și Centrul de vaccinare cantina de pe 1 Decembrie 1918 – 2 fluxuri”, a anunțat Prefectura Galați.


Capacitatea de vaccinare în fiecare flux este de 60 de persoane pe zi. Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.


Potrivit datelor oficiale comunicate duminică, 11 aprilie, numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 4 ianuarie 2021) la nivel județean este 66.331.

Numărul total al persoanelor din județul Galați care au primit și a doua doză, până în prezent, este 24.575. Alte 17.181 de persoane au primit doar prima doză de vaccin anti SARS-CoV-2

Foro: digi24


Distribuie articolul

You May Also Like