Autobuzele revin pe strada Siderurgiștilor. Toate modificările de trasee, AICI

Distribuie articolul


Primăria municipiului Galați anunță că, începȃnd de marți, se va relua circulația autobuzelor pe strada Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între Ghe. Doja și Ghe. Asachi.


Autobuzele au stabilit modul în care vor circula autobuzele pe tronsonul deschis circulației. Astfel, autobuzele care asigură traseele 11, 17, 18 și 22 nu vor mai vira la dreapta pe strada Ghe. Doja, ci vor circula înainte spre Inelul de Rocadă.


Traseul 28 va rămâne pe itinerariul inițial, respectiv Siderurgiștilor – Ghe. Doja – Anghel Saligny.


Traseul 7 la tur va urma ruta Prelungirea Brăilei – Ghe. Asachi – Siderurgiștilor – Inelul de Rocadă și în continuare pe strada Siderurgiștilor, iar la retur de pe strada Ing. Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe Siderurgiștilor, apoi pe Ghe. Asachi și în continuare pe Prelungirea Brăilei.


Traseul 39 la tur va urma ruta Prelungirea Brăilei – Ghe. Asachi – Siderurgiștilor – Inelul de Rocadă și în continuare pe Siderurgiștilor, iar la retur de pe Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe Siderurgiștilor, apoi pe Ghe. Asachi și în continuare pe Prelungirea Brăilei.


Primăria mai anunță că se va reactiva stația de pe strada Siderurgistilor de la Casa Roșie.

Foto:viata-libera.ro


Distribuie articolul

You May Also Like