Cea mai beton asfaltare din Galați: specialiștii au turnat asfalt peste o groapă în care se afla un copăcel

Distribuie articolul

Avem un oraș beton, condus de mulți oameni beton, plini cu idei beton. Bineînțeles, în acest peisaj beton nu mergea decât mult beton: beton peste spațiul verde, beton peste parcul transformat în piațetă, beton peste beton. Mai nou, betoniștii tocmiți de Primăria Galați au decis să betoneze și o groapă din asfalt în care se afla un copac, pus de un cetățean ca avertisment pentru șoferi.

Imaginea beton a apărut lângă marea parcare de beton de lângă complexul Ancora, prima parcare supraetajată construită în Galați după cea de la Spitalul Județean. Acesta este, însă, alt subiect beton asupra căruia vom reveni. Oamenii firmei care lucrează la parcare au turnat asfalt peste groapă, acoperind și copacul „plantat” în mijlocul drumului. Beton idee!

Reprezentanții opoziției au prins din zbor imaginea beton și au faultat cea mai beton administrație din istoria Galațiului.

„Betonuț, loveste din nou! Lângă mirifica parcare supraetajată a apărut o măreață groapă. Oamenii au pus un copăcel iar cei de la firma care lucrează la parcare au turnat beton. Ca să consolideze prostia!”, a scris pe FB, consilierul local PMP, Oana-Claudia Iurescu.

Beton administrație, beton subalterni, beton lucrări, beton reușite.


Distribuie articolul

You May Also Like