Tiriplicii care ne conduc: ministrul Transporturilor este acuzat de un subordonat că spune „baliverne” despre autostrăzi

Distribuie articolul

Guvernanții au împânzit țara cu autostrăzi și drumuri expres. Bineînțeles, pe hârtie. În trei ani de guvernare nu au construit nici măcar 10% din ce au promis în campania electorală. Minciunile sunt atât de mari încât miniștrii au ajuns să fie taxați de subordonați pe tema infrastructurii rutiere.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a deschis gura cât să anunțe un nou mare proiect de infrastructură. Este același Cuc care a glăsuit despre aeroportul și drumul expres de la Galați. Acum, el vorbește despre autostrada Ploiești-Brașov. Cică a fost semnat contractul și autostrada atât de dorită de șoferi este pe vine. În ce hal este administrată țara o dovedește reacția unui subordonat al ministrului Cuc la declarația despre autostrada montană.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a spus că ministrul spune baliverne și că este un politruc.

„Nu știu ce spune ministrul Cuc, de semnat. În mod normal, contractul ar trebui semnat de guvern, care este demis. Din punctul meu de vedere, este o balivernă aruncată pe piață ca să creeze emoție. De ce până acum nu s-a făcut nimic și după ce a fost demis guvernul prin moțiune de cenzură s-a trezit lumea să anunțe? A făcut asta ca să anunțe premisele celor care vor veni la guvernare că li s-au lăsat niște proiecte pe care nu sunt în stare să le ducă la finalizare. E o joacă politică pe un proiect care este de interes național până la urmă (…) Acum, nu știu cât o să mai înghită românii astfel de prostii și genul acesta de politruci care vin și nu fac nimic. În acest moment nu avem decât fum și praf în ochi, pe un proiect despre care nu știm ce soartă va avea. Asta e realitatea cruntă. E o strategie de imagine proastă a lui Răzvan Cuc, pentru că atunci când minți, se vede în scurt timp.”(Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR, sursa Evenimentul Zilei)

Ulterior, șefii numiți politic în fruntea companiei de drumuri au spus că declarația purtătorului de cuvânt nu reprezintă punctul lor de vedere. Nici nu mai contează. Se vede de pe Lună că Guvernul și instituțiile importante au fost invadate de politruci, tâlhari, tiriplici și analfabeți.

Iar dacă un purtător de cuvânt își permite să-l facă mincinos și politruc pe șeful său, nu mai este nimic de spus despre calitatea oamenilor promovați de PSD în funcțiile cheie.


Distribuie articolul

You May Also Like