Căutat de poliția din Austria, capturat la Galați

Distribuie articolul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetățenie R. Moldova, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emis de autoritățile din Austria.

„În data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul R. Moldova, C.A., în vârstă de 25 de ani. La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele bărbatului autorităţile din Austria au emis un mandat de arestare, la începutul anului 2016,  pentru săvârşirea mai multor infracţiuni contra proprietăți”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați, Mădălina Carp.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale care se impun.


Distribuie articolul

You May Also Like