Cătălin Cristache vrea cu AUR

Distribuie articolul

Președintele PMP Galați Cătălin Cristache a anunțat că este de acord cu o alianță cu AUR. Ideea aparține președintelui PMP Cristian Diaconescu și co-președintelui AUR George Simion. Diaconescu încearcă astfel să nu piardă partidul, iar Simion caută să-și întărească poziția pe scena politică.

Potrivit G4Media, liderul PMP l-a invitat, joi seara, pe liderul AUR la o ședință cu liderii de filiale. Întâlnirea a avut loc online, iar Simion le-a propus participanților o fuziune sau o alianță cu AUR. De asemenea, s-a vorbit și despre ideea formării unui grup parlamentar PMP prin trecerea a 14 parlamentari de la AUR la PMP.
Ideea este pe placul președintelui PMP Galați, Cătălin Cristache, care și-a expus punctul de vedere în timpul ședinței.

„Indiferent ce se va întâmpla la Congres, cred că de luni încolo avem menirea de a ne așeza la aceeași masă pentru a găsi formula perfectă pentru PMP. Mișcarea dumneavoastră cu acești parlamentari veniți de la AUR este o mișcare foarte bună, care dă o perspectivă partidului cu atât mai mare, cu cât având și grup parlamentar și unul dintre cei mai buni prezidențiabili pentru 2024, PMP poate conta în bătăliile din 2024”, a spus Cătălin Cristache.

Întâlnirea a avut loc cu câteva zile înainte de congresul PMP convocat de majoritatea șefilor de filiale prin care se urmărește înlocuirea lui Cristian Diaconescu cu fostul lider PMP, Eugen Tomac. Acesta s-a declarat pentru o fuziune sau alianță cu PNL.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns