Caravana Filmelor Tiff revine la Galați

Distribuie articolul

Caravana Filmelor Tiff va ajunge la Galați la finalul lunii august. Evenimentul, ajuns la a opta ediție, se va desfășura în perioada 23-25 august. Festivalul, organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, presupune proiectarea unor filme în aer liber. Potrivit organizatorilor, rolul proiectului este de a oferi publicului pasionat de filme un eveniment inedit, în centrul căruia se regăsesc produse de valoare ale cinematografiei românești. Caravana filmelor Tiff nu propune doar filme de succes ci și producții europene.

„Acest proiect, având un program exterm de variat, fiind un adevărat festival de film de artă europeană, a fost inclus în Planul acțiunilor socio-culturale, sportive și civice sub denumirea de Festival de Artă și Cultură Urbană. Caravana Filmelor Tiff oferă nu doar filme premiate în festivaluri și succese de casă din România ci permite și accesul la o gamă variată de proiecții europene, punând accentul pe valoarea culturală a operelor cinematografice mai mult decât pe valoarea lor comercială”, se arată într-o expunere de motive semnată de viceprimarul orașului Galați, Sorin Enache, care va fi prezentată Consiliului Local.

La edițiile precedente, Caravana Filmelor Tiff s-a desfășurat pe esplanada Casei de Cultură din Galați și la Grădina Leonard. Intrarea la TIFF este liberă.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns