Cântăreț gălățean, arestat pentru abuz asupra minorilor

Distribuie articolul

Aurică Totolici, fost angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos Galati, a fost arestat sub acuzația de molestare a doi adolescenti. Totolici, în vârstă de 59 de ani, preda cursuri de canto și ar fi profitat de această poziție pentru a abuza tinerii pe care îi învață.

Pe 7 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Galați, coordonați de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judectoria Galați, au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia. Totolici, în vârsta de 59 de ani, este suspectat de comiterea infractiunilor de viol asupra unui minor, rele tratamente aplicate minorului si înlesnirea actelor sexuale între minori.

Ancheta a scos la iveală că, din septembrie 2023 până în prezent, Totolici ar fi determinat doi băieți, de 14 si 16 ani, să întretină raporturi sexuale. După administrarea probelor, autoritățile I-au reținut pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2023 și până în prezent, Aurică Totolici ar fi profitat de calitatea de profesor de canto pentru a determina doi minori, de 14, respectiv 16 ani, din aceeași localitate, să întrețină raporturi sexuale. Așadar, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, iar zilele acestea, pe 8 iulie, după prezentarea acestuia la Judecătoria Galați, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat în acest sens, pentru 30 de zile.


Distribuie articolul

You May Also Like