Când Georgică bate câmpii, ies veverițele la agățat pe DN1

Distribuie articolul

 „Comuna Cuza Vodă investește în condiții mai bune pentru locuitorii săi!”, zice liberalul Georgică.

 Așa. Dincolo de faptul că localitatea respectivă arată ca naiba, zi-ne bre Georgică, unde sunt gazele din zona aia, că așa le promiteai la enoriași acum trei ani! Gaze la toată lumea de parcă erai bucătar șef la oala cu fasole.

„Dănuț Codrescu, primarul comunei Cuza Vodă, reprezintă un model de administrație liberală, atât la nivelul județului Galați, cât și la nivel național. Proiectele de investiții sunt cele care îi definesc mandatele de edil, dar și motivul încrederii pe care locuitorii din Cuza Vodă i-o acordă”, ne narează țanțoș conu’ Georgică.

Hai să o luăm ușurel că prea suntem ca la Scânteia.

Mai intâi de toate, prin luna lui cireșar am stat de vorbă cu primarul respectiv. Fix la el în birou. Și îmi spunea cam așa, (citez din memorie!): „ Sunt foarte supărat. Am trecut de mijlocul mandatului și nu am făcut mai nimic. Nici nu știu dacă mai are rost să mai candidez la anul. Bat o mulțime de drumuri pentru o groază de hârtii, dar realizări…”.

Ei, Georgică, să ne spui acum cum e cu modelul de administrație liberală.

 Colegul lu’ matale de la Cuza Vodă, nea’ primaru’ Dănuț a fost lider de proiect la treaba aia cu gazele (dar nu de la cazan!) împreună cu vecinii din Slobozia Conachi și Piscu. După care, cel din Piscu și-a luat bon de fugă când a văzut câte „succesuri” aveți.

Iar la anul (…și la mulți ani!) să vedem ce le vei spune celor din Cuza Vodă. Așa, ca model de administrație liberală.

Apropos, văd că ți-ai făcut abonament la pozat cu nea’ ministru’ Veștea.

O mică rugăminte la al de matale. Întreabă-l te rog ce croitor are că așa de fain îi cade costumul pe el, de numa-numa. Parcă aș avea ceva interes la Croitorașul cela, cel Viteaz, de-i spune Suveică.

Dar să citim Scânteia până la capăt ca să fie talanga la locul ei:

„Astăzi am fost alături de Dănuț Codrescu la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, condus de colegul meu Adrian Ioan Veștea, la semnarea contractului de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru modernizarea străzilor din comună.

Contractul prevede alocarea unei finanțări de 8,3 milioane de lei prin Programul „Anghel Saligny”. Valoarea totală a investiției se ridică la aproape 12 milioane de lei.

Felicitări primarului Dănuț Codrescu și echipei din Cuza Vodă!”

Ura! Ura! Ura!


Distribuie articolul

You May Also Like