Când gălățenii și brăilenii se înțeleg. La fărădelegi!

Distribuie articolul

Un marinar din Galați este cercetat penal pentru delapidare, după ce a furat grâu de pe nava pe care lucra și l-a predat unor complici din Brăila, pentru a fi vândut pe piața neagră. O patrulă a poliției de frontieră din Brăila a tras pe dreapta un atelaj, în care se aflau doi bărbați care transportau 14 saci cu grâu. Pentru că nu au putut să justifice proveniența cerealelor, suspecții au fost duși la poliție pentru audieri. Ei au declarat că au grâul de la un marinar din Galați, care lucrează pe o navă sub pavilion românesc și care a sustras cerealele de pe vapor, rolul lor fiind de a le transporta de la bordul navei la țărm și de a le plasa pe piața neagră.

În urma anchetei, polițiștii de frontieră au stabilit că marinarul gălățean a sustras grâul de pe nava pe care lucra, unde era însărcinat cu însoțirea mărfii și documentele încărcăturii destinate unei firme din Călărași. Marinarul gălățean este cercetat penal pentru delapidare, iar ceilalți doi suspecți pentru complicitate la delapidare.

Grâul, barca cu care a fost transportat de pe navă până la țărm și motorul acesteia, toate în valoare de aproximativ 5.000 de lei au fost ridicate de poliție, în vederea confiscării.


Distribuie articolul

You May Also Like