Călcați de mascați

Distribuie articolul

27 mandate de percheziție și 30 mandate de aducere au fost puse în aplicare pe raza județelor Galați, Vaslui și Brăila, iar 19 persoane suspecte și 10 martori au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați pentru audieri.

„În data de 27.09.2019, polițiștii din cadrul IPJ Galați( SAESP, Serviciul Criminalistic) și BCCO Galați au desfășurat o acțiune complexă pe raza județelor Galați, Brăila și Vaslui în vederea punerii în executare a 27 mandate de percheziție domiciliară și a 30 mandate de aducere.

Au fost identificate 19 persoane bănuite și 10 martori, au fost ridicate mai multe arme albe și obiecte contondente, un încărcător de pistol cu 6 cartușe cât și alte bunuri asupra cărora există indicii că ar proveni ca urmare a comiterii unor infracțiuni.

Față de 8 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar de către procurorul de caz pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la distrugere, iar ale 11 persoane sunt cercetate în libertate”, precizează reprezentanții IPJ Galați.

Acțiunea reprezintă continuarea măsurilor complexe luate de polițiști în cauza privind neutralizarea grupului de persoane ce a fost identificat la data de 22.09.2019, în municipiul Galați, respectivul grup fiind documentat că pregătea comiterea unor fapte de natură penală.

Astfel, s-a reușit preîntâmpinarea unor evenimete ce ar fi putut avea consecințe grave asupra unor persoane și a comunității.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul de specialitate al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like