Andrei Caramitru revine în forță: Trebuie să fii ultimul prost de pe planetă să votezi PMP să ajungă panarama în parlament

Distribuie articolul

Epidemia de Covid 19 a luat toată sarea și piperul de pe campania electorală. Noroc cu internetul care ne mai ține la curent cu acțiunile candidaților. Joi, ne-a atras atenția o poză cu candidatul Elena Băsescu față în față cu un excavator. Fotografia a fost comentată acid de Andrei Caramitru. Elena Băsescu vrea să prindă un loc de parlamentar în Constanța și joi a ieșit să împartă pliante pe străzile orașului.

A găsit mai multe mașini și utilaje, iar pe unele le-a ornat cu promisiuni. Noi o spunem elegant, însă Andrei Caramitru o spune contondent: „tâmpenie, nepotism jegos, panaramă”.

„Imagine simbol pentru vechea clasă politica – tâmpenie și nepotism jegos. Fata lu tata EBA, prima pe lista la PMP, în cizme de lux cu toc stil Nuba, în noroi, dând un pliant unui excavator. Că se știe – excavatorul votează. Sau poate excavatoristul a sărit de pe scaun să scape de nebuna fix înainte de poză. Până una alta – chiar trebuie să fii ultimul prost de pe planetă să votezi PMP să ajungă panarama în parlament. Doamne ferește”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

O fi zis și copilul ceva!


Distribuie articolul

You May Also Like