Bătaie de stradă la Brăila. Mai multe persoane au ajuns la spital

Distribuie articolul

O bătaie cu numeroși participanți a avut loc luni seara, în cartierul brăilean Chercea. Două tabere s-au luat la bătaie și cel puțin șase persoane au ajuns la spital. Se pare că în timpul conflictului stradal s-au folosit săbii și cuțite.

Polițiștii au reușit să-i identifice pe scandalagii. Este voba despre persoane cu vârste cuprinse între 21 și 83 de ani. În timpul bătăii au fost distruse bunuri și mai mulți participanți au fost răniți.

„La data de 17 martie, în jurul orei 21:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului are loc un scandal. Din primele date a rezultat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, unele dintre acestea prezentându-se, ulterior, la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În urma cercetărilor efectuate, mai multe persoane, implicate în eveniment, cu vârstele cuprinse între 21 și 83 de ani au fost identificate, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, au anunțat reprezentanții Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, port fără drept sau folosire de obiecte periculoase, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Distribuie articolul

You May Also Like