Bilete Transurb (și) cu telefonul

Distribuie articolul

Începând cu această săptămână, gălățenii își pot plăti biletele de călătorie în transportul public local direct prin intermediul telefonului personal.

Societatea de transport public local Transurb a anunțat că „achiziționarea biletelor de călătorie prin sistemul de plată SMS -7530, cu textul GAL, NU mai este DISPONIBILĂ”. În schimb, plata pentru un bilet de călătorie se poate realiza mult mai simplu și eficient prin intermediul aplicației 24pay. Aplicația poate fi descărcată gratuit din App Store, Google Play și App Gallery. Odată cu anunțul „revoluționar” pentru comoditatea dar și mobilitatea călătorilor, este transmis și un ghid simplu de folosire a acestei aplicații:

– Selectați din meniul Transport public – Transurb Galați – cumpără călătorie – 1 călătorie prin sms.

– Înregistrarea în aplicație se efectuează o singură dată, iar achiziția biletelor se realizează simplu și rapid prin selectare ,,cumpărare bilet 1 călătorie prin SMS” ori de câte ori aveți nevoie. Instant veți primi un mesaj de confirmare a plății biletului de călătorie, valabil 60 de minute de la achiziție.

– Totodată, aveți posibilitatea achiziționării unui bilet de călătorie prin selectare din meniu ”cumpărare 1 bilet –valabil 60 de minute” cu plata acestuia prin intermediul cardului bancar.

Această nouă facilitate este posibilă datorită semnării unui parteneriat între firma „24pay” şi compania Transurb.

Mai trebuie știut că, odată intrați în aplicație, utilizatorii 24pay pot accesa şi alte servicii disponibile în aplicaţie, precum plata facturilor, reîncărcarea electronică, plata biletelor de tren, a rovinietei sau a poliţei RCA.


Distribuie articolul

You May Also Like