Bătaie în parcare la mall. Agresorul e căutat de poliție

Distribuie articolul

Un taximetrist din Galați este căutat de Poliție, după ce a agresat doi tineri în parcarea de la mall, apoi a fugit de la fața locului. Unul dintre tinerii loviți a ajuns la spital, cu răni la cap și la față. Secția 4 Poliție face anchetă. A fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Potrivit primelor informații, cei doi tineri, cu vârste de 21 și 26 ani, se plimbau cu trotinete electrice prin parcarea centrului comercial, când au intrat în conflict spontan, pe fondul unor șicanări, cu șoferul de taxi.

Între cei trei a fost inițial un schimb de replici, după care taximetristul a coborât din mașină și i-a lovit cu pumnul pe ambii tineri, cel de 26 ani având nevoie de îngrijiri medicale. A fost transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean de Urgență Galați.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Poliției Rutiere, care a stabilit că incidentul nu este eveniment de circulație, astfel că ancheta a fost preluată de Secția 4.

Agresorul a fost identificat, se știe numărul taxiului, indicativul și firma la care lucrează, însă, pentru moment, este de negăsit.


Distribuie articolul

You May Also Like