Bărbat reținut, după ce a încălcat ordinul de protecție  

Distribuie articolul

Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe strada Instrucției, un bărbat agresează fizic o femeie. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat victima, o femeie de 49 ani, din  municipiul Galați, după verificări stabilindu-se faptul că soțul său, în vârstă de 48 ani, fiind sub influența alcoolului, ar fi provocat scandal în stradă și ar fi lovit-o.

”Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și au emis un ordin de protecție provizoriu, prin care au dispus ca bărbatul să evacueze locuința comună, pentru o perioadă de cinci zile, interzicându-i, totodată, să se apropie de victimă la o distanță mai mică de 200 m”, a precizat IPJ Galați.

A doua zi după emiterea ordinului de protecție, fiica femeii agresate a sesizat Poliția că tatăl său a provocat scandal din nou la domiciliul acesteia, lovind-le atât pe ea, cât și pe mama sa. ”În aceste condiții, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor dispuse prin acesta”, mai spun reprezentanții IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like