UPDATE: Avarie majoră în rețeaua de apă din Galați

Distribuie articolul

UPDATE: Pentru remedierea avariei pe conducta Dn800mm beton sunt necesare lucrări de anvergură, inclusiv confecționarea unei piese speciale care trebuie montată pe conducta magistrală. Piesa va fi confecționată direct în teren, pe locația avariei. Complexitatea lucrărilor de ridicare a avariei ne determină să estimăm ca termen de finalizare orele 16,00.
Până la finalizarea avariei și repornirea Stației de pompare Uzina 2, vom asigura în zona afectată cisterne cu apă. Una este deja amplasată în str. Stadionului.

——–

Din cauza unei avarii survenite în această noapte pe magistrala Dn800mm în str.Oțelarilor c/c str. Stadionului, astăzi, 31.05.2019, orele 23,20, am fost nevoiți să procedăm la oprirea funcționării Stației de pompare Uzina 2, pentru izolarea tronsonului de conductă avariată, în vederea execuției lucrărilor de remediere.

Personalul societății este deja mobilizat în zonă pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de ridicare a avariei.

Oprirea Stației  de pompare Uzina 2 afectează alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor din Cartierele Micro 16, 17, 18, 19, 20, 21, D.Cantemir, Tiglina I,II, Mazepa I,II.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.


Distribuie articolul

You May Also Like