Avarie majoră în rețeaua de alimentare cu apă din Galați  

Distribuie articolul

Din cauza unei avarii survenite pe magistrala Dn1000mm în zona Bisericii Sf. Mina, astăzi, 13 iulie 2018, începând cu ora 09,00 s-a procedat la întreruperea alimentării cu apă potabilă a consumatorilor din cartierul Aurel Vlaicu (arealul cuprins între str.Tecuci – str.1 Decembrie 1918 – str. A.Vlaicu – Cimitir Eternitatea) pentru execuția lucrărilor de remediere.

Personalul societății a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de ridicare a avariei.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

Societatea APA CANAL S.A. Galați asigură cisterna cu apă in zona str.Alba Iulia c/c str. Podul Înalt. Pentru situații deosebite, cereri de asigurare a cisternei pot fi făcute la Dispeceratul societății, la numerele de telefon 0236/463294 si 0236/473380 int.133.

 

SURSA: Apă-Canal Galați


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns