Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați – APCA Galați organizează ”Visuri pe gheață”, ediția a III-a

Distribuie articolul

Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați – APCA Galați organizează, în parteneriat cu Fundația Sportul Gălățean, evenimentul caritabil ”Visuri pe gheață”, editia a III-a. Acesta are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru participarea copiilor cu autism din APCA Galați la un proiect unic la nivel național – tabăra de schi pentru copii cu nevoi speciale ”Zâmbete pe schiuri”, organizată de Asociația Muntele Mic Extrem, în celălalt capăt al țării, mai exact în județul Caraș Severin.

Familiile copiilor SPECIALI vor participa, astfel, pentru a treia oară consecutiv, în cadrul proiectului ”Zâmbete pe schiuri”, care va fi anul acesta și mai deosebit, întrucât copiii cu autism din APCA Galați, care au învățat să schieze deja în anii trecuți, vor fi primii participanți cu dizabilități la un campionat național de schi pentru juniori.

Evenimentul ”Visuri pe gheață”, ediția a III-a, este programat să aibă loc duminică, 28 ianuarie 2018, începând cu ora 15,00, în incinta Patinoarului artificial ”Dunărea” (lângă centrul comercial Shopping City Galați). Tot atunci se va organiza, la intrarea în patinoar, o expoziție de obiecte hand-made cu vânzare în scop caritabil, realizate de voluntarii din APCA Galați și, de asemenea, se vor amplasa urne de donații pentru cei care vor dori sa sprijine și în acest fel misiunea asociației.

Biletele costă 20 de lei fiecare (sunt incluse atât intrarea, cât și închirierea patinelor) și pot fi achiziționate atât în ziua evenimentului, de la intrarea în patinoar, sau de la sediul APCA Galați – ”Căsuța CURCUBEU – Centru multidisciplinar de intervenții specializate în autism”.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0741 635 092 / 0752 675 454 sau pe adresa de e-mail autism.galati@gmail.com.

 


Distribuie articolul

You May Also Like