Asistentă medicală din Galați, umilită de vecini pentru că lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase

Distribuie articolul

Caz revoltător la Galați. O asistentă medicală din orașul Galați a fost hărțuită și umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19. Femeia se numește Mihaela Moga Pal, are 44 de ani și este angajata Spitalului de Boli Infecțioase.

Miercuri, ea a povestit pe Facebook că a fost dată afară din magazinul blocului și că ușa de la intrarea în apartament i-a fost stropită cu clor. Asistenta spune că, de la izbucnirea epidemiei de COVID-19, viața i s-a schimbat, nu din cauza virusului, ci a vecinilor din blocul în care locuiește de 20 de ani.

„Este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe Facebook.

Postarea asistentei este însoțită de sute de comentarii. Cei mai mulți oameni o încurajează și îi recomandă să facă plângere la Poliție.

 „Nu vă cunosc, dar îmi pare atât de rău că sunteți pusă în situația asta.. îmi este rușine pentru rușinea vecinilor dumneavoastră.. sper să aveți tăria să îi ignorați, să depuneți plângere și să rămâneți sănătoasă!”

„Ar fi frumos ca atunci când ajungi acasă să te aștepte cu flori. Că nu ești una din acele persoane care și-a dat demisia. Meriți tot respectul.”


Distribuie articolul

You May Also Like