ARESTAT DUPĂ CE ȘI-A AGRESAT BEBELUȘUL DE NUMAI O LUNĂ

Distribuie articolul

A fost arestat tatăl bebelușului din Ghidigeni, care, acum o lună, a ajuns la spital, în stare foarte gravă, cu leziuni craniene. Atunci, tatăl micuțului a declarat că l-a strivit pe bebeluș în somn, din greșeală. Polițiștii și procurorii din Galați au ajuns la altă concluzie, după expertiza făcută de medicii legiști. Tatăl bebelușului este acuzat acum de tentativă de omor.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 06.06.2021, a unui inculpat, pentru comiterea, în formă agravată, a tentativei la infracţiunea de omor, prevăzută de art. 32 alin. (1) din Codul penal raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal, în referire la art. 199 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 77 lit. e) din Codul penal.

Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada 07.05-09.05.2021, inculpatul a aplicat lovituri cu mijloace contondente unui membru de familie, minor, şi a cauzat un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragie cerebrală – intraventriculară, interemisferic, hematom subdural bilateral, fracturi craniene biparietale şi dehiscenţă suturi coronală şi lambdoidă, leziuni care au pus în primejdie viaţa acestuia.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Bebelușul a fost transferat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București și este, în continuare, în stare foarte gravă, șansele sale de supraviețuire fiind mici.


Distribuie articolul

You May Also Like