Arde groapa de gunoi de la Tecuci: în zonă intervin două motompompe

Distribuie articolul

Arde fosta groapă de gunoi de la Tecuci. Este vorba despre un incendiu care a izbucnit vineri dimineață. La fața locului a fost trimisă o autospecială ISU de la Secția de pompieri Tecuci. Ulterior aceasta a fost retrasă deoarece în zonă au ajuns două motopompe ale Primăriei tecucene. Incendiul a cuprins o suprafață de 500 de mp iar deasupra fostei rampe de gunoi este fum gros. Pompierii nu știu cum a izbucnit focul dar probabil este vorba despre autoaprinderea unor gunoaie descompuse.

„Incendiul se manifestă pe o suprafață de 500 mp de gunoi, sunt degajări de fum. Nu sunt victime. Echipajul ISU s-a retras, la fața locului au rămas echipele de intervenție și stingere ale operatorului cu motopompe. Au rămas focare izolate”, se precizează într-un comunicat de presă al ISU Galați.

Rampa de gunoi din Tecuci este închisă din luna iulie deoarece nu mai îndeplinea condițiile impuse de Uniunea Europeană. În prezent, gălățenii din nordul și centrul județului își depozitează gunoiul la o groapă din județul Brăila.


Distribuie articolul

You May Also Like