ArcelorMittal Galați va crește salariul brut al angajaților după transferul contribuțiilor sociale

Distribuie articolul

Cel mai mare angajator din județul Galați va crește salariul brut al angajaților. Este vorba despre Compania ArcelorMittal Galați care a anunțat că măsura se va aplica de la 1 ianuarie 2018 pentru a acoperi pierderea salarială care rezultă în urma aplicării Ordonanțelor de Urgență ale Guvernului privind contribuțiile sociale.

Creșterea salarială va fi de 20 de procente, au anunțat reprezentanții combinatului. În paralel, pe platforma siderurgică sunt negocieri pentru contractul colectiv de muncă pe anul 2018.

„În legătură cu aplicarea Ordonanțelor de Urgență ale Guvernului privind contribuțiile sociale….ArcelorMittal Galați va crește cu 20% salariile brute pentru a proteja câștigurile nete ale angajaților săi, ca urmare a aplicării recentelor Ordonanțe de Guvern și în urma încheierii unui acord cu partenerul social. Negocierile privind Contractul Colectiv de Muncă pentru 2018 continuă”, se arată într-un comunicat de presă al ArcelorMittal Galați.

ArcelorMittal Galaţi este cel mai mare com¬binat siderurgic din ţară. În prezent, combinatul are aproximativ 5.800 de angajați.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns