Aproape 100 de servicii externe instituției sunt acreditate de ITM în vederea SSM

Distribuie articolul

Începând cu sfârșitul lunii iulie, din acest an, nu mai puțin de 95 de persoane fizice și juridice din Galați sunt abilitate să desfășoare servicii de prevenire și protecție în domeniul SSM.

Totodată, la nivelul județului Galați, potrivit unui material informativ publicat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați, sunt acreditate/avizate șase entități juridice care pot să presteze servicii externe de prevenire şi protecţie și de avizare a documentațiilor cu caracter tehnic de informare și instruire în domeniul securității și sănătății în muncă.

Printre serviciile prestate beneficiarilor se înscriu: curs sănătate şi securitate în muncă – nivel bază; realizare minibroșură pentru angajați, privind stresulla locul de muncă; curs de securitatea şi sănătatea muncii pentru reprezentanţii lucrătorilor şi pentru angajatorii care îşi asumă responsabilitatea organizării activităţilor de prevenire şi protecţie din unitate; asigurarea suportului de curs pentru funcția de inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (50 ore, iniţiere).
Una dintre firmele acreditate în SSM asigură realizarea filmelor de instruire SSM pentru Şantierul Naval Damen Galaţi SA.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns